0
Evropske lige

FOTO: FK Crvena zvezda

ZVEZDA SPREMA NOVI UGOVOR ZA KATAIJA: Sjajni fudbaler na „Marakani“ do 2024!

Objavljeno: 04.06.21 u 12:52

Aleksandar Katai trebalo bi da produži saradnju do 2024. godine.

Postojali su navodi da će Aleksandar Katai napustiti klub posle letnjih kvalifikacija i otići u Aziju ( u igri je bio tim iz Dubaija), ali je odlični fudbaler postigao preliminarni dogovor sa uprovom kluba i samo se čeka zvanično saopštenje, saznaje Mocart sport. Odigrao je odličnu sezonu, vodio je tim kroz Ligu Evrope a uprava kluba odlučila je da ponudi novi ugovor momku iz Srbobrana. Saradnja bi trebala da se ozvaniči narednih dana, možda već danas, a ugovor će važiti do 2024.

Klub je primetio kakav uticaj kod navijača ima Katai i imaju nameru da od njega naprave klupsku legendu. On je u toku sezone imao problema sa trombocitopenijom ali je uspeo da bude jedan od glavih igrača Zvezde i zajedno sa Ivanićem predvodio klub do duple krune. Na 34 meča postigao je 17 pogodaka.

Katai bi već u decembru mogao da potpiše ugovor za neki drugi klub, ali je očigledno primetio da mu odgovora igranje u Crvenoj zvezdi i život u Beogradu. On bi trebalo da dobije i povišicu, te bi saznanjima trebali da zarađuje 600.000 evra po sezoni.

Ukoliko potpiše novi ugovor, ostaće u Zvezdi do svoje 34 godine i biti jedan od igrača sa najviše odigranih mečeva u klubu. On je do sada odigrao 102 meča za crveno- bele i postigao 48 golova uz 24 asistencije.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter