0
Domaći fudbal

FOTO: Twitter/ACF Fiorentina

VLAHOVIĆ PONOVO U CRNO-BELOM?: Napadač zaludeo Evropu!

Objavljeno: 04.06.21 u 13:41

Dušan Vlahović i Mauro Ikardi su glavni ciljevi!

Juventus je nakon devet godina dominacije u Seriji A ostao bez titule koja je pripala Interu. Uspeo je tim iz Torina da osvoji Kup i nekako se domogne Lige šampiona te se sezona može smatrati prolaznom.

Ipak, navijači su navikli na osvajanje titule i ovosezonski plasman im nije po volji. Zato je klub krenuo u potragu za novim napadačem. Italijanski Tutosport na naslovnoj strani donosi fotografiju na kojoj su Ikardi i Vlahovic kao kandidati za novu devetku Juventusa.

“Stara dama” na čelu sa povratnikom Masimilijanom Alegrijem juri napadača koji će na svojim leđima izneti dosta toga u narednoj sezoni i onima koje dolaze. Upitno je šta će biti sa Alvarom Moratom koji je u dilemi da li da se vrati u Atletiko ili ostane u Juventusu. Njega bi Alegri najverovatno koristio kao „Džokera“ a da li takav  status odgovara španskom napadaču videćemo u narednom periodu.

Najbliži dolasku je Ikardi što ne oduševljava navijače Juventusa previše dok i dalje postoji realna šansa da Vlahović zaduži crno-beli dres. Jedini igrač koji se pominje pored njih dvojice jeste Arkadijuš Milik koji nastupa u Marseju.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter