0
Tenis

FOTO: YouTube screenshot

VELIKI SKANDAL! LEGENDARNI IGRAČ TVRDI: ‘Možda je skroz isteraju iz tenisa’

Objavljeno: 04.06.21 u 11:16

Mekinro je razočaran!

Japanska tenisera Naomi Osaka se povukla sa Rolan Garosa nakon prvog kola turnira. Druga igračica na WTA rang listi je još pre takmičenja istakla da neće davati izjave nakon mečeva, a razlog je očuvanje mentalnog zdravlja.

Organizatori su je posle pobede u prvom kolu kaznili sa 15.000 dolara, a pretili su i diskvalifikacijom. Mnoge poznate ličnosti su podržale Naomi, a među njima je i legendarni Džon Mekinro.

-Pogledajte na primer mog drugara Bjerna Borga – on je prestao sa 25. Postoji opasnost da Osaka neće nastaviti. Ko zna šta će se dogoditi sa njom. Zaista sam zabrinut jer je Borg bio jedna od najboljih stvari koja se dogodila tenisu i imam osećaj da su ga isterali iz tog sporta. Mislim da bi isto moglo da se dogodi sa Osakom- rekao je 62-godišnji Džon Mekinro.

PROČITAJTE JOŠ: NJEN IZGLED JE OBELEŽIO SVETSKO PRVENSTVO 2010. GODINE: Popularnost i dalje traje! Pogledajte kako danas izgleda atraktivna Larisa! (FOTO)

-Veoma sam zabrinut za budućnost našeg sporta. Još i više nakon poslednjih nekoliko dana. Mislim da je ono što je Osaka rekla dobra tema za razmišljanje. Ovakva reakcija Rolan Garosa je bila negativna u svakom smislu – zaključio je čuveni teniser.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter