0
Boks

FOTO: Promo

VEČITI PONOVO PRAVE SPEKTAKL: Bokseri crveno i crno-belih ukrštaju rukavice na Kalemegdanu!

Objavljeno: 04.06.21 u 18:54

Kalemegdan će će danas biti u bojama večitih rivala.

Na redu je meč Superlige između Partizana i Crvene Zvezde od 18.30 časova, na terenima Košarkaškog kluba Partizan. Crvena Zvezda je jedini neporaženi klub Superlige i žele da tako ostane i posle današnjeg duela.

Partizan je pokazao da ima potencijal i biće zaista uživanje gledati mečeve na otvorenom ringu. Televizija ‘Arena fight’ direktno će prenositi večiti derbi.

Partizan predvode superteškaš Miloš Veletić i Igor Rogić, dok se Crvena zvezda uzda u svoje naiskusnije, kapitena Sandra Poletan i super teškaša Milutina Stankovića.

– Uželeli smo se boksa. Jedva čekam gong, baš smo se dobro pripremili za derbi. Neka bude minimalna pobeda za Partizan, istakao je Igor Rogić, koji je svog rivala gledao nedavno na meču Zvezda – Maribor.

Milutin Stanković veruje u pobedu crveno belih.

– Želimo da uđemo u istoriju kao jedini ne poraženi klub u Ligi, koji je osvojio titulu. Biće teško večeras, ali svi jedva čekamo duele na otvorenom, poručio je Stanković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter