0
Košarka

FOTO: KK Partizan

UTAKMICA SEZONE ZA CRNO-BELE, AKO IZGUBE ISPADAJU: Matović navodi da će Partizan dati sve od sebe!

Objavljeno: 04.06.21 u 22:21

Sutra je na programu majstorica.

Košarkaši Partizana i Mege sutra od 20h igraju odlučujuću utakmicu u okviru polufinala košarkaške Superlige Srbije. Ekipa Vlade Jovanovića je slavila u prvom meču, dok je drugi pripao Partizanu. Trener crno-belih Aleksandar Matović ističe da je obaveza njegovog tima da odigra maksimalno i da opravda ulogu kluba sa bogatom istorijom. Pohvalio je Megu istakavši da su vrlo specifičan tim.

Došli smo pred majstoricu, koja nas šalje u finale ili idemo na odmor. Naša obaveza je da igramo maksimalno. Daćemo sve od sebe da opravdamo ulogu tima sa bogatom istorijom, bez ozbira na povrede. Pokušaćemo da odigramo što je kvalitetnije moguće u ovom trenutku. Mi smo praktično u poslednje tri utakmice, četiri bili u rezultatskom zaostatku, pa jurili rezultat. Oni tako igraju, veoma specicičan tim, veoma su dobri atletski, odlično trče, veoma dobro su uigrani. Neke stvari su za mene normalne, sa druge strane oni naprave početnu prednost zbog naših problema. Trudićemo se da odgovorimo na najbolji mogući način, rekao je Matović.

FOTO: KK Partizan

Šef stručnog štaba Mege i upravo bivši strateg Partizana u onim slavnim godinama, Vladimir Jovanović, skrenuo je pažnju da njegova ekipa mora da bude koncentrisana.

U pripremi prve dve utakmice pomenuo sam praktično iste stvari i mislim da su one napravile prevagu. Pre svega, to je intenzitet u odbrani i u skoku u napadu, posebno u drugoj utakmici gde je to odnelo prevagu na stranu Partizana. Naš osnovni zadatak je da odgovorimo njihovom kontaktu u odbrani i u napadu, da budemo pravovremeni i tačni što se tiče napada, da budemo koncentrisani i istrajni u odbrambenim zadacima i da tu odbranu privedemo kraju uspešnim skokom, pošto je u prethodnoj utakmici taj ofanzivni skok protivnika i presudio, bile su Jovanovićeve reči.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter