0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Screenshot

TUHEL DOBIO NOV UGOVOR: Potpuno prokrenuo Čelsijevu sezonu!

Objavljeno: 04.06.21 u 16:03

Tomas Tuhel produžio ugovor sa Čelsijem do 2024. godine!

Stigao je u Januaru kao zamena za Frenka Lamparda nakon loših rezultata u Premijer Ligi. Čelsi se tada nalazio na devetom mestu Premijer lige sa 29 osvojenih bodova i čak 23 primljena gola. Nakon dolaska nemačkog stručnjaka Čelsije je sezonu završio sa 67 bodova i samo još 13 primljenih golova. Klub je završio na četvrtom mestu i obezbedio plasman u Ligu šampiona pre osvajanja Lige šampiona. U januaru niko nije mogao da zamsili Čelsi kao osvajača, ali Tuhel je to totalno preokrenuo.

On je dobio produženje ugovora do 2024 godine a prethodni mu je isticao 2022. Uspeo je vrlo lako da uveri Maria Granovskaja i Romana Abramoviča da je on čovek za Čelsi.

Od Tuhela su svi koji navijaju za Čelsi dobili više nego što su mogli da očekuju. Sa skupim pojačanjima svi su očekivali ubojiti Čelsi,ali oni su oni na početku sezone, u mandatu Frenka Lamparda, delovali bezopasno i čak lošije nego prethodnih sezona ali je to nemački stručnjak potpuno promenio.

“Nisam mogao da zamislim bolju prigodu za produžetak ugovora. Zahvalan sam i veoma srećan što ostajem deo Čelsijeve porodice. Još mnogo toga nas čeka”, rekao je Tuhel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aleksandar Vučić dotakao se meča Partizan – Mega na konferenciji za medije.

 

Predsednik Srbije bio je upitan da da svoj komentar na dešavanja u dvorani Ranko Žeravica. Na meču između Partizana i Mege na tribinama su se čule uvrede i pogrdni izrazi upućeni Vučiću.

Na tom meču tribine hale su bile popunjene a takav sled događaja bio je odgovor na publiku koja je prisustvovala na finalnom meču između Crvene zvezde i Budućnosti iako su epidemiološke mere i dalje na snazi.

– Neka uprave KK Partizan i FK Partizan kažu svojim pristalicama koliko su para dobile od države i koliko su para tražile. Prebijenog dinara nisu imali. Država im je platila UEFA licencu, pa će sada u Evropi moći da viču Vučiću pederu. Dali smo im pare, pleve para. Košarkaškom klubu Partizan smo obezbedili četiri petine budžeta. Fudbalskom klubu smo platili licencu da igra Evropu, a oni neka govore kako je danas teško biti partizanovac – rekao je Vučić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter