0
Evropske lige

FOTO: West Bromwich Albion

SEČA SRBA U ENGLESKOJ: Bane Ivanović napustio VBA, nekadašnja nada Partizana više nije u Čelsiju!

Objavljeno: 04.06.21 u 22:33

Bilo je donekle i očekivano.

Kao što je običaj svake godine, učesnici Premijer lige saopštili su spisak igrača koji više nisu njihovi članovi. Među svim tim imenima, našla su se dva srpska fudbalera, bivši reprezentativac Srbije Branislav Ivanović i nekadašnji biser Partizana Danilo Pantić.

Vest Bromvič je nakon ispadanja u Čempionšip odlučio da precrta čak 18 igrača. Među njima se našao i 37-godišnji Ivanović, koji će morati da potraži novi klub. Pre njegovog potpisa za ovaj engleski klub, mnogi mediji su ga povezivali sa Zvezdom, ali je iskusni defanzivac istakao da ga crveno-beli nisu kontaktirali.

FOTO: FK Čukarički

Jedan od onih u koje je Partizan polagao ogromne nade bio je Danilo Pantić. On je 2015. godine postao igrač Čelsija, Partizan je dobio milion evra, a izgleda da je došlo vreme za rastanak. Pantić nije odigrao nijedan meč za Čelsi. Bio je na pozajmicama u Viteseu, Ekscelzioru, Partizanu, Fehervaru i u Čukaričkom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter