0
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN U POSETI JUZNOAFRIČKOJ REPUBLICI: Traže se naslednici Tavambe i Sume!

Objavljeno: 04.06.21 u 15:44

Delegacija FK Partizana posetila je Južnoafričku republiku u potrazi za mladim talentima

Sa željom da se proširi saradnja i omogući dolazak najvećim fudbalskim talentima i sa drugog najvećeg kontinenta po broju stanovnika, delegacija FK Partizan, predvođena zamenikom generalnog direktora g. Miloradom Nikolićem, direktorom Omladinske škole, g. Vanjom Radinovićem, kao i zamenikom g. Goranom Arnautom, posetila je Južnoafričku Republiku na poziv vlasnika kluba Capetown City, g. Džona Komitisa (John Comitis) i izvršnog direktora, g. Majkla Komitisa (Michel Comitis), čija je advokatska kancelarija BDP Attorneys specijalizovana za transfere igrača.

 

Sa tla Južnoafričke Republike ponikli su Leandre Tavamba, Sejduba Suma i druga fudbalska imena koja su ostvarila zapažene transfere u evropskim klubovima!

Pored fudbalskih talenata koji mogu biti interesantni i razvijati karijeru u Omladinskoj školi Partizana, saradnja je otvorena i za igrače odgovarajućih profila koji mogu biti interesantni i za seniorsku selekciju, odnosno prvi tim FK Partizan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter