1
Košarka

FOTO: OKC THUNDER/ Twitter

PARTIZAN ILI ZVEZDA, SADA ZNAMO: Poznati menadžer otkrio za koga navija Aleksej Pokuševski!

Objavljeno: 04.06.21 u 20:15

Ovo nismo znali do sada.

Aleksej Pokuševski je prošle godine na NBA draftu izabran u prvoj rundi i to kao 17. pik od strane Oklahoma Siti Tandera. Mnogi nisu verovali da će bivši košarkaš Olimpijakosa odmah otići u NBA, ali se to ipak desilo.

On je kao najmlađi igrač lige rođen 26. decembra 2001. godine odigrao dobru ruki sezonu. Po utakmici je postizao 8.2 poena, 4.7 skokova i 2.2 asistencije, a jedan deo sezone bio je na kaljenju i u Razvojnoj ligi.

FOTO: Instagram/Screenshot

Pokuševski je dovoljno mlad da navijači do danas nisu znali za koga on navija. Međutim, Aleksandar Rašković, menadžer mladog košarkaša, je na svom Instagram nalogu objavio Aleksejevu sliku iz sezone 2012/13. Tada je dvanaestogodišnji dečak posećivao Pionir i bodrio Partizan.

0
0

1 Komentara

  1. Zamislite jednog dana u dresu Partizana:Bogdan Bogdanovic, Alen Smailagic, Nikola Jokic, Aleksej Pokusevski, Petrusev!! Dodajte samo sedam prilicno solidnih igraca, kojeg Amera…. I ponovo sampioni Evrope!!! Mislite da je to nemoguce? KKP!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter