1
Domaći fudbal

FOTO: Instagram screenshot

NEVEROVATNO! POGLEDAJTE OVE ODLUKE: Šta se dešava sa sudijama? (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.21 u 09:38

Zaista čudne odluke!

Svedoci smo da se u prethodnom vremenskom periodu sve više priča o sudijama u domaćim takmičenjima. Nedavno smo podelili snimak na kome pomoćni arbitar podiže zastavicu i dosuđuje ofsajd, bez obzira na to što nekoliko defanzivnih igrača stoji najbliže svom golmanu.

PROČITAJTE JOŠ: EVO ZAŠTO JE SRBIJI NEOPHODAN VAR: Da li je ovo najsmešnija sudijska odluka na našim terenima ikada!? (VIDEO)

Danas ponovo imamo neke neverovatne situacije. Verujemo da će VAR tehnologija od naredne sezone stići u Superligu, ali ostaje veliko pitanje šta će biti sa nižim rangovima takmičenja.

Ovakve odluke se upravo često viđaju u slabijim ligama. Ostaje utisak da je prosto neverovatno da neko u ovako jednostavnoj situaciji donosi apsolutno drugačiju odluku. Pogledajte o čemu pričamo.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

1 Komentara

  1. Niste gledali utakmicu Rudar( Senjski Rudnik)- Orlovi ( Jasenovo) u okviru Pomoravske okružne lige. Kako tamo dižu ofsajd e to je čudo. Ne treba VAR nego zatvor

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter