3
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

ILIEV NAJAVIO NEVEROVATAN PRELAZNI ROK: Stižu dva fantastična napadača, vrapci na grani znaju da smo najjači u Evropi!

Objavljeno: 04.06.21 u 21:58

Videćemo ko će doći u Humsku.

Partizan je ove sezone ostao bez trofeja, navijači su nezadovoljni, ali izgleda da sportski sektor ima plan. Ivica Iliev je najavio dolazak dva fantastična napadača. Istakao je da su u pitanju stranci i da je klub u ozbiljnoj fazi pregovora sa njima.

Planiramo angažovanje dvojice fantastičnih napadača, stranaca! Obojica moraju da dođu! To je trenutno prioritet Partizana u prelaznom roku. Svaka velika ekipa mora da ima velike individualce. To je moja, ali i vizija trenera Aleksandra Stanojevića, koji je za mene najbolji trener. Prošle godine prodali Sadika, a Suma ove sezone nije igrao na top nivou. To se odmah osetilo, ostali smo bez trofeja. Sada smo u ozbiljnoj fazi pregovora sa dvojicom igrača. U rukama Saleta Stanojevića oni će biti za klasu bolji tokom sezone, počeo je Iliev.

FOTO: FSS

Nedavno je u Partizan stigao dugogodišnji štoper Vojvodine Siniša Saničanin, a Iliev navodi da su crno-beli bacili oko na još domaćih igrača. Dao je do znanja i da će klub računati na omladinsku školu, koja je po njegovim rečima najbolja u Evropi.

Dovešćemo jednog ili dvojicu domaćih igrača. Tu je i naša neverovatna omladinska škola, puna bisera. I vrapci na grani znaju da smo najjači u Evropi, zaključio je Ivica Iliev.

0
0

3 Komentara

  1. Simbolicno receno, trebamo jednog Lea, Klea i Tejga( ev.Lamina Dijaru), Zuku,Moreiru i Evertona. Pride,desni bek u liku Ifeany Emenghare i centarhalf u liku velikog Taribo Westa. Sa takvim timom cetvrtfinale Lige sampiona nije san! Ma kakva crna Cerga, to je sica. Ni Vucko im ne bi mogao pomoci, bili bi zbrisani! Ivice, citas li ti ovo?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter