0
ATP

FOTO: Twitter

FONJINI U CENTRU NOVOG SKANDALA: Povredio je sam sebe i krvario, a žrtva njegovog besa je bio novinar! (VIDEO)

Objavljeno: 04.06.21 u 21:42

Prečesto mu se dešavaju ovakve stvari.

Poznati italijanski teniser Fabio Fonjini, poražen je u trećem kolu Rolan Garosa od Federika Delbonisa sa 6:4, 6:1, 6:3. Fabio je tokom meča bio izrazito nervozan, pa je više puta rukom udarao po reketu.

Tom prilikom se i povredio i morala je da mu bude pružena medicinska pomoć. Doktori su uspeli da mu zaustave krvarenje, a sa nedoličnim ponašanjem je nastavio i nakon meča.

On je od strane jednog novinara dobio pitanje da kaže šta misli o novoj generaciji igrača iz Italije. Fonjini je odmah poludeo, pa je ubrzo i napustio pres salu.

Dosta, dosta. Uvek me sačekujete sa istim pitanjima. Već znate odgovor. Previše sam zabrinut da bih vam odgovarao svaki put na ista pitanja. Ponavljam vam to po milion puta u mesec dana. Stalno kopiraj i ubaci iz italijanske štampe. Drage moji italijanski prijatelji, prevedite Kristofu šta sam rekao, rekao je Italijan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter