0
Domaći fudbal

FOTO: Instagram/printscreen

CIFRA OD KOJE TI SE VRTI U GLAVI: Srpski defanzivac dobija 90.000 evra po pobedi u Cvajti!

Objavljeno: 04.06.21 u 13:22

Srpski fudbaler za svaki bod dobija 30.000 evra.

Šalke je odigrao očajnu sezonu i ispao iz Bundeslige. Sa igračkim sastavom koji poseduje imaće velikih problema na ekonomskom planu. Oni će morati da se otarase određenih igrača tokom leta, a najveći problem timu iz Gelzenkirhen biće Matija Nastasić.

Naime, srpski fudbaler ima najveći ugovor u klubu. On je u Šalke stigao kao fudbaler Mančester Sitija za 9.500.000 evra a dobio je platu od 4.2 miliona godišnje uz bonuse. On bi, kako navodi nemački Kiker, u ovoj sezoni trebalo da dobije znatno veći bonus jer bi za svaki bod Šaklea Nastasiću na račun leglo 30.000 evra što bi značilo da za svaku pobedu dobija 90.000 evra.

U perethodnoj sezoni je Šalke sa Nastasićem uzeo samo osam bodova što mu je donelo „mršavih“ 240.000 evra, a godinu dana ranije osvojili su zajedno 17 bodova što je srpskom fudbaleru donelo 510.000 evra.

Šalke želi da se vrati u Bundesligu a za taj podvig prethodne sezone trebalo je 64 boda. Ukoliko bi Nastasić igrao samo na polovini tih mečeva svakako bi znatno uticao na kasu „Rudara“. Uz Matiju i napadač Mart Ut ima bonus po kojem na svaki bod dobija 17.500 evra. Klub se nada da će uspeti da ih proda u letnjem prelaznom roku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter