0
Evrokupovi

FOTO: FSS

TRANSFER LETA JE SPREMAN: Ronaldo blizu novog kluba!

Objavljeno: 03.06.21 u 20:50

Francuzi grade fenomenalnu ekipu!

Jedna od glavnih tema u svetu fudbala jeste dilema o tome gde će Kristijano Ronaldo nastaviti karijeru. Dolaskom Masimilijana Alegrija na klupu Juventusa, sve je izvesnije da Portugalac naredne sezone neće nositi crno-beli dres.

Iskusni Italijan navodno smatra da legendarni Ronaldo ‘koči’ napredak ekipe iz Torina i da bi za obe strane bilo najbolje da dođe do rastanka.

PROČITAJTE JOŠ: KAKAV POTEZ: Srpski košarkaš rizikuje NBA ugovor da bi igrao za Srbiju!

Kako prenose mediji iz Španije, reprezentativac Portugala će od naredne sezone nositi dres Pari Sen Žermena. Juventus za Kristijana traži oko 30 miliona evra, a spremni su i da spuste cenu u slučaju da PSŽ u njihove redove pošalje Ikardija.

Može se reći da Poketino gradi vrhunski tim za narednu sezonu. Kilijan Mbape, Nejmar i Ronaldo bi činili napad ekipe iz glavnog grada Francuske. Nema sumnje da će se PSŽ biti glavni favorit za osvajanje Lige šampiona ako dođe do ovog transfera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter