0
Košarka

FOTO: KK Partizan

PARTIZAN SAVLADAO MEGU: Navijači pomogli crno-belima da stignu do izjednačenja u seriji! (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.21 u 21:40

Finalista će biti poznat nakon majstorice!

Košarkaši Partizana su u neizvesnoj završnici savladali ekipe Mege rezultatom 81:77. Partizan je preuzeo inicijativu od drugog perioda igre i konstantno je održavao malu prednost.

Utakmica u glavnom gradu Srbije je odigrana sa prisustvom navijača bez obzira na zabranu i mere zaštite od COVID-19 virusa.

U hali ‘Ranko Žeravica’ je viđena sjajna atmosfera, a Partizan je stigao do izuzetno važnog trijumfa!

Izabranici Vladimira Jovanovića su ponovo pokazali kvalitet, ali će za plasman u finale još jednom morati da pobede ekipu Aleksandra Matovića na svom terenu.

Mega je imala znatno bolji start i rano je stigla do 15 poena prednosti. Partizan je zablistao u drugoj četvrtini i do poluvremena stigao do vođstva.

PROČITAJTE JOŠ: FEDERER SIGURAN PROTIV HRVATA: Rodžer sjajan u važnim momentima!

Meč je i u nastavku obeležila velika borba na obe strane terena. Pobednik se nije znao do samog finiša druge polufinalne utakmice košarkaške Superlige Srbije.

Najefikasniji igrač u redovima crno-belih bio je Erik Mika. Amerikanac je meč završio sa 19 postignutih poena, pet uhvaćenih lopti i dve asistencije. Pratio ga je Nemanja Dangubić sa 14 poena, pet skokova i jednim uspešnim dodavanje.

U ekipi Mege istakao se Marko Simonović. Reprezentativac Crne Gore je ostvario učinak od 15 postignutih poena, šest uhvaćenih lopti i jedne asistencije. Filip Petrušev je dodao 13 poena uz devet skokova.

U prvom poluvremenu je viđeno nekoliko sjajnih i atraktivnih poteza. Kao jedan od najlepših detalja može se istaći zakucavanje Nemanje Dangubića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter