in ,

OKTAGONBET TIKET DANA: Zagrevanje za EURO vrlo lako može doneti sreću!

FOTO: OktagonBet

Dok se reprezentacije spremaju za EURO – mi se spremamo da tipujemo na njih. U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas vrlo pristojnu kvotu.

18.00 Spain U21 – Portugal U21

Kakvo raspucavanje smo videli u četvrtfinalima po Sloveniji i Mađarskoj na EURO U21?!? Verujemo da će tako nastaviti jer su ostale 4 ofanzivne reprezentacije, a i dosta igrača juri zlatnu kopačku prvenstva. Ovaj Iberijski derbi dolazi nakon što su obe reprezentacije igrale produžetke, a Portugal postigao čak 5 golova. Ide GG lagano.

Predlog: GG (1,98)

19.00 Turkey – Moldova

Apsolutni favorit Turska u ovom meču priprema se za EURO, a Moldavija služi kao vreća za udaranje. Ovaj vrlo jasan tip morali smo pojačati sa prelazom i golovima jer sve osim ovoga nema smisla.

Predlog: 1-1&2+ (1,99)

20.45 Ukraine – Northern Ireland

Ukrajina ide na EURO za razliku od svog današnjeg protivnika i deluje nam kao da im oni služe za probu za meč sa Severnom Makedonijom, sa kojom su u grupi. U grupi su i sa Austrijom i Holandijom ali drugi su to stilovi fudbala. Domaći bi svakako morali da dobiju Severne Irce kojima bi ovo mogla biti ekskurzija u Dnjepro.

Predlog: 1 (1,64)

21.00 Netherlands U21 – Germany U21

Holandija je pobedila Francusku iz 2-1 u četvrtfinalu i pokazala da je sposobna za sve. Nemačka je Dansku izbacila tek posle sedmog izvedenog penala ali na neki način su se i oni izvukli jer su tek u 88. minutu izborili produžetke. I ovde očekujemo GG i to možda do poluvremena čak.

Predlog: GG (1,98)

KUPNA KVOTA 12,02 – ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

EKSPRES TIKET: 9169683

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

DA LI SE PRIPREMATE ZA BEOGRADSKI MARATON: Ovo je pet saveta lekara koje je važno da imate na umu!

RADNIK PRONAŠAO NOVOG TRENERA: Ispao je iz Superlige, ali su Surduličani uvideli njegov potencijal!