0
Domaći fudbal

NEKADAŠNJI ŠTOPER ZVEZDE POKORIO IZRAEL: ‘30.000 navijača na stadionu, a 100.000 u gradu!’

Objavljeno: 03.06.21 u 16:12

Veliki uspeh za visokog štopera!

Srpski štoper Bogdan Planić osvojio je prvenstvo Izraela sa svojim Makabijem iz Haife. On je imao zapaženu ulogu u zaista fantastičnoj sezoni, u kojoj su titulu obezbedili u poslednjem kolu.

‘Voleo bih da smo je overili mnogo ranije, deset kola ranije ako može. Da nema tolike tenzije i iščekivanja. Dugu smo i tešku sezonu ostavili iza sebe. Mnogo izazova, igranja bez publike Iizaista smo svi jedva čekali da dodjemo do kraja a onda je on bio najlepši mogući. Mogli smo i u pretposlednjem kolu da obezbedimo titulu, alli smo na gostovanju Kirašmoni primili gol za 1:1 bukvalno 30 sekundi pre kraja meča. Možda je i bolje, proslavili smo je pred 30.000 navijača na stadionu i 100.000 u gradu. Prva titula na novom stadionu Haife.’ – rekao je Planić i potom dodao.

‘Ne volim mnogo da pričam o ličnim priznanjima jer mislim da je najvažniji uspeh tima. Šampioni smo i srećan sam kao i naši navijači koji danima slave i od kojih ne može da se prođe ulicom. Ipak, lična priznanja bi mogla da zaokruže najbolju sezonu moje karijere. Nominovan sam za najboljeg defanzivca lige kao I za najboljeg stranca. Konkurencija je odlična, videćemo ko će dobiti priznanje, ali I sama nominacija je za mene velika stvar.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter