0
Evropske lige

FOTO: FSS

NAVIJAČI SU ODLUČILI: Srbin je najbolji igrač! (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.21 u 22:53

Dragoceno priznanje za reprezentativca Srbije!

Vezista Lacija Sergej Milinković-Savić je izabran za najboljeg fudbalera u ekipi u toku prethodne sezone. Odluku o nagradi doneli su navijači.

Vatrene pristalice ekipe iz glavnom grada Italije su najviše glasova dali popularnom SMS-u, a na drugom mestu se našao Ćiro Imobile.

PROČITAJTE JOŠ: NJEN IZGLED JE OBELEŽIO SVETSKO PRVENSTVO 2010. GODINE: Popularnost i dalje traje! Pogledajte kako danas izgleda atraktivna Larisa! (FOTO)

Sergej je za ekipu sa stadiona ‘Olimpiko’ zabeležio 41 nastup tokom sezone, a za vreme provedeno na terenu je ostvario učinak od osam postignutih golova i 11 asistencija.

Član nacionalne selekcije Srbije je u Lacio stigao 2015. godine. Vezista je redovna tema u sportskim medijima, a već dugo se priča o njegovom potencijalnom odlasku. Kao glavni kandidati za dovođenje SMS-a ističu se Juventus, Inter, Pari Sen Žermen i Real Madrid.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter