0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

KLUBOVI IZ INOSTRANSTVA SU ZAINTERESOVANI: Zvezda dala Milunoviću rok da se izjasni da li ostaje!

Objavljeno: 03.06.21 u 10:38

Tamo su bolje finansije.

Uprava Crvene zvezde želi da u svojim redovima zadrži Nemanju Milunovića, međutim nije sve na njima. Klubovi iz Rusije su pokazali veliko interesovanje za srpskog štopera, pa su crveno-beli odlučili da mu daju rok do kog mora da se izjasni o daljim planovima.

Nemanjim ugovor sa Zvezdom ističe ovog leta, a kako sada stvari stoje on verovatno neće ostati u klubu. Glavni problem su finansije, jer je poznato da Rusi mogu da plate dosta više od naših klubova. Da bi znali na čemu su, ljudi iz Zvezde su mu dali do znanja da do 10. juna mora da ima konkretan odgovor na njihovu ponudu, napisao je Sportski žurnal.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Rok je stavljen pre svega jer ekipa Dejana Stankovića mora da pronađe zamenu kako bi na pripreme otišla u punom sastavu. Ipak, deluje da ima igrača koji bi popunili to mesto. Jedan od njih je sigurno i Srđan Babić koji je bio dobar u Famalikau, gde je na pozajmici.

Klub iz Portugalije želi da zadrži Babića, ali nije spreman da plati milion i sto hiljada evra da ga zadrži. Svakako i dalje je tu Miloš Degenek, došao je Dragović, a kao bonus igrač Strahinja Eraković će verovatno imati vrlo dobru minutažu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter