6
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

FSS POKRENUO POSTUPAK: Gobeljić u velikim problemima!

Objavljeno: 03.06.21 u 16:42

Ozbiljna kazna očekuje prvotimca Crvene zvezde!

Nakon što je Zvezda slavila u finalu Kupa Srbije nad Partizanom, Marko Gobeljić je ispred golmana Vladimira Stojkovića skinuo šorts. To je izazvalo buru u čitavoj javnosti, a sada je i FSS pokrenuo postupak protiv beka Crvene zvezde.

Očekuje se više nego oštra kazna za Gobeljića, koji je izuzetno nesportski reagovao. Nakon derbija su se odmah oglasili Mitar Mrkela i Zvezdan Terzić, koji su najavili kaznu za Gobeljića mimo one koja mu sleduje od saveza. Taj potez je oštro kritikovao i trener Crvene zvezdeDejan Stanković, rekavši da i u pobedi moraju da se ponašaju gospodski.

Još uvek nije poznatno o kakvoj kazni će biti reč, ali sigurno da FSS neće biti blag!

0
0

6 Komentara

  1. Zvezda je odmah najavila, posle finala Kupa sa Pogrebnicima, da će kazniti Gobeljića zbog nedoličnog ponašanja, ali sve je ostalo na praznim rečima, baš kao i njihova najava o vanserijskim mogućnostima Bajakoka i Odade, novih afričkih “kapitalaca”! Novi afrički “kapitalci” izgledaju kao mizgubljeni u prostoru i vremenu! Voleo bih da mi Zvezdin alfa-skaut g. Mrkela objasni u kraćim crtama šta je bilo sa brzim Bajakokom koji dribla u trku?!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter