0
ATP

FOTO: Twitter/Screenshot

DA LI JE OVO NAJLUĐI TENISER PROTIV KOGA JE NOVAK IKADA IGRAO: Pretio je da će urinirati na terenu i to na Grend slemu!

Objavljeno: 03.06.21 u 11:58

Do sada se nisu sastali.

Najbolji svetski teniser Novak Đoković će se u drugom kolu Rolan Garosa sastati sa Pablom Kuevasem. On dolazi iz Urugvaja i nalazi se na 92. mestu na ATP listi.

Kuevas je vrlo dobro poznat teniskoj javnosti zbog raznih situacija sa kojima se susretao tokom karijere. On je ove godine na Australijan openu bio zatvoren u karantinu kao i svi drugi teniseri, a sve to je iskoristio da trenira.

Pablo je u svojoj sobi postavio dušek uz zid i tako je vežbao pred nastup na Grend slemu. Urugvajac je pažnju svih privukao i 2016. godine na Vimbldonu. Tada je sudiji zapretio da će urinirati na terenu.

Kada je Kuevas zatražio da se napravi pauza, kako bi mogao da ode do toaleta, sudija Aurelija Tourte to nije dozlovila. Onda joj je on rekao da će urinirati ispod peškira u praznu kutiju od loptica, za šta je dobio upozorenje zbog nesportskog ponašanja. Vidno iznerviran, ispucao je lopticu sa terena, pa je njemu i njegovom saigraču oduzet poen i oni nisu želeli da nastave meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter