0
Boks

FOTO: BSS

BOKSERSKA GROZNICA TRESE MLADE: Završeno pojedinačno prvenstvo Srbije 2021. za mlađe uzrasne kategorije! (FOTO)

Objavljeno: 03.06.21 u 15:13

Mladost pokreće sve.

Bokserska turbina Srbije pod snagom mladosti piše stranice novog doba plemenite veštine po našim nebeskim svodom.

Pojedinačno prvenstvo Srbije 2021. za mlađe uzrasne kategorije održano je u Lazarevcu uz rekordan broj učesnika. Medalje su osvajali borci iz 53 kluba naše zemlje, na kraju po broju osvojenih medalja izdvojila su se tri: BK „Greatest“ Lazarevac sa osvojenih sedam medalja (četiri zlatne, jednom srebrnom i dve bronzane), BK „Loznica“ – šest medalja (tri zlatne, dve srebrne, jedna bornzana) i BK „Vukovi sa Drine“ (Loznica) – tri zlatne, dve srebrne, jedna bronzana.

FOTO: BSS

Finalni mečevi prenošeni su u živom prenosu na TV Arena Fight, a sva finala ispratili su i predsednik BSS Nenad Borovčanin i predsednik Opštine Lazarevac Bojan Stević.

Sjajan domaćin i organizator ovog takmičenja bio je klub “Greatest” iz Lazarevca u partnerstvu sa BSS i Opštinom Loznica.

FOTO: BSS

– Ponosan sam jer sam prisustvovao spektaklu. Lazarevac voli boks i svaka čast svima na sjajnim borbama i prezentovanju plemenite veštine. Nastavićemo da pomažemo Olimpijski boks i nadamo se sve boljim rezultatima – istakao je predsednik Opštine Lazarevac Bojan Stević koji je obećao da će Opština uložiti sredstva za salu koja će biti namenjena samo sa razvoj boksa.

Za najboljeg pionira proglašen je Luka Regović (BK Greatest – Lazarevac), najbolji kadet je Strahinja Rašović (BK Banat – Zrenjanin), najbolji junior je Marko Pižurica (BK Spartak – Subotica), najbolji tehničar Vladimir Beriša (BK Dimke – Beograd), najborbeniji par Sead Ikanović (BK Loznica) i Nikola Radovanović (BK Đurović – Leskovac). Za najbolju kadetkinju izabrana je Nada Krivačević (BK Vitez – Niš), Dragana Jovanović (BK Obilić – Zvornik) je najbolja juniorka i najbolji sudija je Zoran Andrić – Šabac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter