0
Domaći fudbal

FOTO:Instagram/@pesic45

ZVEZDA IMA PLAN B: Ukoliko Prijović ne dođe stiže miljenik navijača!

Objavljeno: 02.06.21 u 10:19

Crvena zvezda intezivno traži pojačanje u napadu.

Stigao je Aleksandar Dragović kao kapitalno pojačanje u odbrani crveno-belih, Nenad Krstičić je u planu, a klub traži i adekvatno pojačanje u napadu.

Marko Arnautović je od starta bio nerealna želja, a klub je odlučio da ne otkupi ugovor Dijega Falćinelija zbog velikih finansijskih zahteva Italijana, ali i sa namerom da u klub unese novu svežinu u napadu.

Prva opcija jeste Aleksandar Prijović, strelac pogotka koji je Srbiju poslao na Mundijal 2018, ali „Žurnal“ navodi da su njegovi finansijski zahtevi previsoki za Zvezdu, te se klub okrenuo ka Aleksandru Pešiću.

Pešić je bio najbolji strelac kluba u sezoni 2017/2018. On je već nekoliko dana u pregovorima i čeka se rasplet situacije. On je u prvom mandatu postigao 29 golova i imao 21 asistenciju, a zatim je otišao u redove Al Itihada za 4.2 miliona i dobro napunio Zvezdinu kasu. Tamo nije uspeo da se snađe pa je nakon Arabije igrao u Seulu i Makabiju iz Tel Aviva sa kojim mu je nedavno istakao ugovor.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter