0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

STIGLA PONUDA ZA TALENTOVANOG FUDBALERA: Zvezda zahteva više novca i procente!

Objavljeno: 02.06.21 u 09:54

U Zvezdi nezadovoljni ponudom.

Već duže vreme traje priča o tome da Zvezda ima u planu da proda Njegoša Petrovića. Imali su crveno-beli i ranije ponude za mladog fudbalera, a čini se da će ovog leta konačno napustiti redove Zvezde.

Plan kluba je da u letnjem prelaznom roku proda Veljka Nikolića, Željka Gavrića i Njegoša Petrovića, a da zarađeni novac ulaži u fudbalere sa kojim će krenuti u pohod na Ligu šampiona. Čekaju na Marakani pravu ponudu za talentovane fudbalere.

Prvi se javio Anderleht sa ponudom od 1.500.000 za Njegoša Petrovića, saznaje „Mocart sport“, a u Zvezdi nisu zadovoljni takvom ponudom. Uprkos sporijem privikavanju na tim, Petrović je ove sezone bio jedan od najstandarnijih fudbalera, a postigao je i neverovatan gol Gentu u prvom minutu utakmice. Baš na tom meču su prisustvovali skauti Anderlehta koji su uživo pratili partiju Petrovića.

Imali su čenici Zvezde plan da prodaju Njegoša za četiri miliona, ali će ipak teško doći do te cifre. Navodi se da će crveno-beli pristati na ponudu od 2.5 miliona i određene procente od naredne prodaje.

Klub iz Belgije ima tradiciju kupovanja u Srbiji. Doveli su Aleksandra Mitrovića iz Partizana za pet miliona evra, Luka Milivojević je stigao iz Zvezde, a najnovija razmena srpskog fudbalera desila se u slučaju Luke Adžića koji su Belgijanci iskoristili priliku i doveli ga za 800.000 evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter