0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot/DenverNuggets

SPEKTAKL U DENVERU: Jokiću falila asistencija za tripl-dabl, Nagetsi slavili nakon dva produžetka! (VIDEO)

Objavljeno: 02.06.21 u 09:28

Denver Nagetsi su slavili nakon dva produžetka i poveli sa 3-2 u seriji,

Neverovatan meč odigrali su Denver i Portland. Meč je bio prepun preokreta, a duel je odlučen tek posle dva produžetka gde je Denver je uspeo da slavi sa 147:140. Nikola Jokić bio je najbolji akter Denvera, a bio je na korak od tripl-dabla sa 38 poena, 10 skokova i devet asistencija.

Vodili su Nagetsi sa čak 22 poena prednosti,ali ni to nije uspelo da mu garantuje sigurnu pobedu. Ipak, Jokić je odigrao još jedan odličan meč i predvodio svoj tim do nove pobede i sada vode rezultatom 3:2 u borbi za polufinale zapadne konferencije.

Jokić je bio često udvajan ali je ipak uspeo da podigne svoju ekipu u produžetcima. Jedna od njegovih asistencija bila je presudna kada je na sebe navukao dva čuvara a zatim poslao pas do Majkla Portera juniora koji je pogodio za tri poena. Portland je igri držao Demijan Lilard koji je postigao čak 55 poena što čini rekord franšize. Najbolji igrač Blejzersa odigrao je fenomenalan meč, održavao svoj tim a pogodio je trojku par sekundi pre kraja regularnog dela.

Ipak, Denver je ostao mirnije glave, uspeo da pogodio ključne koševe i poveo sa 3:2 u seriji. Najefikasniji u redovima tima iz Kolorada pored Jokića bio je Monte Moris sa 28 poena a pratili su ih Majkl Porter sa 26 i Rivers sa 18 poena. U redovima Portlanda najefiksanije je bio Demijan Lilard sa 55 poena, Robert Kovington je ubacio 19 poena a Si Džej Mekalum 18.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter