0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

OVO JE ISTORIJSKI UGOVOR, DO SADA NEVIĐEN: Mesi potpisuje za Barsu, igraće i za drugi klub, a za to će biti debelo plaćen!

Objavljeno: 02.06.21 u 16:28

Ovo do sada nismo videli.

Argentinski mediji javljaju da je Lionel Mesi na pragu da potpiše jedan istorijski ugovor. Za Barselonu će biti vezan čak 10 godina, a u toku ugovora će igrati i za drugi klub.

Prema njihovim navodima, jedan od najboljih fudbalera svih vremena će za španskog giganta nastupati do juna 2023. godine. To su dve sezone, a šta je sa ostalih osam? Svedoci smo vrlo zanimljivog dogovora u kome stoji da će nakon Španije, Mesi dve sezone igrati za Inter iz Majamija. Prema istim izvorima, za te 4 igračke godine zaradiće 240 miliona evra.

Preostalih 6 godina ugovora, Argentinac će odraditi kao ambasador kluba. Od trenutka kada je Aguero došao u Barselonu, gotovo da se i Mesijev ostanak nije dovodio u pitanje. Ovu ekskluzivnu vest su vrlo brzo počeli da potvrđuju i pouzdani fudbalski insajderi, Fabricio Romano i Đanluke di Marcija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter