1
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

NE MOŽE DA SAKRIJE ZADOVOLJSTVO: Gavrić presrećan zbog poziva u reprezentaciju, a zbog jedne stvari mu se ostvario san!

Objavljeno: 02.06.21 u 15:27

Presrećan je, a kako i ne bi bio.

Jedan od igrača koji je tek naknadno dobio poziv selektora Dragana Stojkovića Piksija da se pridruži nacionalnom timu, jeste talentovani fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić.

Maldi ofanzivac srpskog šampiona pojavio se u ponedeljak na pripremama ‘Orlića’, ali je posle samo dva dana druženja sa vršnjacima prekomandovan u A tim.

– Prijatno sam iznenađen pozivom. Selektor mladih Zvonko Živković mi je saopštio radosnu vest – rekao je Gavrić.

PROČITAJTE JOŠ: TRESE SE MARAKANA: Ivanićev menadžer otkrio da kontakti postoje, Zvezdin as oblači dres Dinama?

Gavrić ističe da mu se ostvarila želja da radi sa Piksijem.

– Najveći uspeh za svakog igrača je da dobije šansu da bude član seniorske reprezentacije. Ako budem i igrao na nekoj od utakmica biću još srećniji. Ostvarila mi se želja da radim sa takvom legendom kakva je Dragan Stojković Piksi. Sve što mi sledi narednih dana doživeću kao veliki motiv. Učiniću sve da se radom i zalaganjem odužim na pozivu.

Nema sumnje da će Gavrić brzo prilagoditi, s obzirom da dobro poznaje pojedine igrače.

– Raduje me da ih je dosta pozvano. Od ranije poznajem Marka i Ivana Ilića, Dejana Joveljića i Aleksu Terzića – istakao je Gavrić.

Podsetimo, ‘Orlovi’ se najpre sastaju sa Jamajkom 7. juna  i 11. juna sa domaćinom Japanom.

0
0

1 Komentara

  1. Poziv Gavriću je dokaz o kvalitetu mladog Gavrića, koji je celo proleće bio zapostavljen kod Stankovića, a dobijao je šanse tek na kašičicu. Kad malo dublje razmislim i nije mogao dobiti višu minutažu, jer mu je konkurent bio spori Mohamed El Fardu “najbolji stranac-strelac u istoriji Zvezde” koji je zaista perspektiva Zvezde sa svojih 34 godine i nesposobnošću da reši jednu jedinu situaciju “1 na1”! Slepo forsiranje ove gromade Mohameda El Fardua je spomenik bezličnosti koji je svakog pravog navijača Zvezde naterao da se postidi i zacrveni! Poziv Gavriću u reprezentaciju je ujedno i crveni karton Stankoviću, Terziću i Mrkeli!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter