0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/PodcastInkubator/Screenshot

LJUBIMAC NAVIJAČA ZVEZDE JE PONOVO SLOBODAN IGRAČ: Više puta je isticao da želi nazad u Beograd, pričao i sa Terzićem!

Objavljeno: 02.06.21 u 18:36

Možda dođe do novih razgovora.

Nekadašnji bek Crvene zvezde Luis Ibanjez, završio je svoju epizodu u Zrinjskom. Njemu je nakon 18 meseci u Mostaru istekao ugovor, dok čelnici kluba nisu želeli da produže saradnju. Samim tim, bivši fudbaler Dinama će biti slobodan u izboru nove sredine. Što se tiče njegovih igara u Premijer ligi BiH, zbog čestih povreda nije uspeo da pokaže svoj kvalitet.

Sigurno je da su najbolji momenti njegove karijere usko vezani za Crvenu zvezdu. Ibanjez je pružao izvanredne partije, navijači su ga zavoleli, ali je i on zavoleo Srbiju. Tu ljubav prekinuo je Trabzon koji ga je kupio za 1,2 miliona evra.

On je negde u aprilu izjavio da se često čuje sa Zvezdanom Terzićem i da bi se vrlo rado vratio u Beograd. Ipak, priznao je da najveći problem predstavlja to što je stranac.

Uvek bude neka priča. Javljao sam se Terzi i rekao mu da želim da se vratim. Javio sam mu se i pre tri meseca. Svaki prelazni rok se čujemo i uvek sam voljan da se vratim. Njemu sam rekao da mogu da budem i Rodićeva rezerva. Samo da pomažem klubu i da klub pomaže meni. Znam da je Rodić jedini levi bek i zato sam se javio. Ali problem je što sam ja stranac, rekao je ada Luis Ibanjez.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter