0
Evropske lige

KAKVA BARSA, STRAŠNA BARSA: Katalonci se ne zaustavljaju – nakon Aguera, na ‘Kamp Nou’ stiže i brazilski reprezentativac!

Objavljeno: 02.06.21 u 13:55

Barselona je u svoje redove već dovela Serhia Aguera i Erik Garsiju.

Očigledno je da katalonski klub nema nameru da stane sa pojačanjima, i da ima veoma visoke ciljeve za narednu sezonu.

Nedavno je odjeknula bomba da je novi napadač Barselone Serhio Aguero, i da će on zajedno sa svojim kumom Lionelom Mesijem pokašati da vrati Blaugranu na vrh španskog fudbala, tamo gde je Barsi mesto.

Međutim, pojačanjima tu nije kraj. Stigla je nova potvrda da će sjajni desni bek Betisa Emerson Rojal potpisati ugovor sa španskim velikanom.

PROČITAJTE JOŠ: GAVRIĆ SVOJOM MAJSTORIJOM ZADIVIO SAIGRAČE: Milunović nemo posmatrao, Pavkov razočaravajuće priznao – ‘Ovo je nemoguće za mene’ (VIDEO)

Barsa će iskoristiti pravo da otkupi Emersona za 9 miliona evra od Betisa, sa kojim ga je zajedničkim snagama dovela iz Atletiko Mineira u leto 2019.

Nema sumnje da je Emerson postao fantastični levi bek, to dokazuje i činjenica da ga je selektor Tite pozvao u nacionalni tim Brazila.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter