0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK FMP

HAOS U ŽELEZNIKU, FMP U POTRAZI ZA NOVIM TRENEROM: ‘Panteri’ se rastali sa dosadašnjim stručnjakom odmah nakon šoka u KLS!

Objavljeno: 02.06.21 u 13:40

FMP će morati da potraži novog trenera.

Klub iz Železnika obavestio je navijače da Vanja Guša više nije šef stručnog štaba ‘pantera’. Povodom toka, FMP je izdao saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

– KK FMP obaveštava javnost da Vanja Guša nije više trener našeg seniorskog tima.

Vanja Guša je imao ugovor sa KK FMP do kraja takmičarske sezone 2020-2021, a odluka da se ne produžava doneta je zajedničkim dogovorom kluba i trenera.

KK FMP izražava ogromnu zahvalnost treneru Vanji Guši koji je uspešno ostvario cilj koji je pred njega bio postavljen u nezavidnoj situaciji, a to je ostanak tima u prvoj ABA ligi.

Od polovine februara kada je preuzeo ekipu ostvario je 6 važnih pobeda (Krka, Zadar, Cibona, Mornar, Mega, Krka) od toga većinu na gostujućem terenu i pomogao timu da nekoliko kola pre kraja ABA lige ostvari primarni cilj.

Vanja Guša ostaje neizbrisiv deo bogate istorije našeg kluba u kome je proveo 7 godina, osvojio dve titule juniorske Evrolige, uveo u seniorsku košarku brojne igrače KK FMP i konačno ove sezone bez premišljanja preuzeo tim u teškoj situaciji i pomogao nam da ostvarimo cilj.

KK FMP želi Vanji Guši puno uspeha i sreće u nastavku trenerske karijere, a o imenu novog trenera seniorskog tima klub će blagovremeno obavestiti javnost – piše u saopštenju.

Podsetimo, protekle sedmice, Borac iz Čačka se plasirao u polufinale KLS Superlige nakon što su izabranici Marka Marinovića u drugoj četvrtfinalnoj utakmici savladali FMP sa 92:85 i tako obezbedili plasman u narednu rundu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter