0
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

ANĆELOTI MU JE UZEO MESTO U REALU, ALI IPAK IMA GDE DA ODE: Konte je najbliži Londonu!

Objavljeno: 02.06.21 u 19:20

Dogovor je jako blizu.

Do juče je Antonio Konte bio jedan od glavnih kandidata za preuzimanje Reala, ali se desio preokret. To mesto zauzeo mu je Karlo Anćeloti, mada izgleda za aktuelnog šampiona Italije nema zime.

Engleski mediji prenose da je predsednik Totenhema Danijel Levi odlučio da počne pregovore sa iskusnim stručnjakom. Sparse trenutno vodi Rajan Mejson, ali je on očigledno samo privremeno rešenje nakon otpuštanja Murinja.

Ove informacije potvrdio je i pouzdani insajder Fabricio Romano, rekavši da su pregovori u poodmakloj fazi. Takođe, Romano tvrdi da se već razgovaralo o potencijalnim pojačanjima, ali i da Konte nije jedini kandidat za ovo mesto.

Sigurno je da Antonio Konte sada ima dobru cenu, jer je u ovoj sezoni ostvario neverovatan uspeh. On je sa Interom uspeo da osvoji Seriju A, prvi put nakon 11 godina. Ipak, zbog loše finansijske situacije bio je primoran da ode iz ekipe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter