FOTO: FK Crvena zvezda
in ,

ZAVRŠIO JE SEZONU U OLIMPIJI, SADA SE VRAĆA U SVOJ KLUB: Vujadin Savić je ove godine pokazao izuzetnu formu!

Nova prilika da se nametne.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić, završio je pozajmicu u Olimpiji iz Ljubljane. U Sloveniji je proveo šest meseci, a svojim odličnim igrama, doprineo je u osvajanju Kupa.

On je u komšiluk došao kao igrač kiparskog APOEL-a, pa će se prema rečima predsednika kluba vratiti u ekipu. Sigurno je da su njegove igre dale do znanja Pursatidisu da Vujadin može dosta toga da pruži.

FOTO: Screenshot

Savić dolazi na pripreme. Trener Pursatidis računa na njega i želi da ga vidi na delu na letnjim pripremama, istakao je prvi čovek najtrofejnijeg kiparskog kluba.

Pravi razlog Vujadinovog odlaska na pozajmicu je činjenica da je on imao veliki ugovor sa APOEL-om i nije pristao da mu se zbog korona virusa smanji zarada na duže od tri meseca. Samim tim, pozajmica je funkcionisala tako što je Olimpija plaćala 80% dogovorene plate, dok je APOEL izdvajao preostalih 20%. Sada će se vratiti na Kipar, ali najverovatnije neće ostati u klubu jer ne želi da pristane na smanjenje ugovorene zarade.

Vujadin Savić je fudbal počeo da trenira sa samo 8 godina. Prošao je sve mlađe kategorije Crvene zvezde, a osim za srpskog šampiona u seniorskoj karijeri je nastupao za Rad, Bordo, Dinamo Drezden, Votford, Šerif, APOEL i Olimpiju iz Ljubljane.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

MARKO PANTELIĆ SE OGLASIO SA NOVIM OPTUŽBAMA: Za prevrat u FSS su odgovorna dva čoveka, verujem u reakciju države!

PRIČAO JE SA TERZIĆEM, A SADA MOŽE DA ZAVRŠI KOD MIHE: Arnautović neće u Zvezdu, ali hoće u Bolonju!?