0
Domaći fudbal

FOTO. YouTube screenshot

VELIKI PLANOVI U NOVOM PAZARU: Stigao dobro poznati trener, iz uprave lepe vesti za navijače!

Objavljeno: 01.06.21 u 21:57

Novi trener je stigao…

Fudbalski klub Novi Pazar imenovao je danas Milana Milanovića za novog trenera i zvaničnim saopštenjm poručio da će sigurno dobiti licencu za narednu sezonu Super lige Srbije.

– Na sednici Upravnog odbora doneli smo odluku da Milan Milanović, dosadašnji trener Rada, u narednoj sezoni bude šef stručnog štaba Novog Pazara. Na taj način se Milanović posle osam godina vraća na mesto uspeha. Naš novi trener je u sezoni 2013/14. već predvodio ekipu ostvarivši tom prilikom sedam pobeda, što je još uvek najbolji superligaški rezultat Novog Pazara u prvom delu sezone. Milanović će u našem klubu raditi sa svojim dugogodišnjim saradnicima, Zavišom Pejićem, trenerom golmana i Vladimirom Pročikijevićem, stručnjakom za kondicioni rad. Do početka priprema biće poznato i ko će preuzeti obaveze vezane za analize utakmica, naveli su iz Novog Pazara.

Pored Rada i Novog Pazara, Milanović je u karijeri, između ostalih, vodio i Zemun, OFK Beograd, Hajduk iz Kule, niški Radnički i Radnik. Inostranu trenersku karijeru izgradio je u Šerifu, najtrofejnijem moldavskom klubu, pre dve godine vodio je i kazahstanski Irtiš iz Pavlodara.

Rukovodioci Novog Pazara istakli su da njihove pristalice nemaju razloga za brigu kada je u pitanju dobijanje licence za naredni šampionat.

– Ovim putem želimo da obavestimo javnost i naše verne pristalice da nema razloga za brigu kad je reč o dobijanju licence za naredni šampionat. Iako smo imali rok još tri godine za izvršenje obaveza prema poveriocima u sudskom Unapred pripremljenom postupku, sve obaveze izmirićemo do 15. juna i na taj način rešiti sve nedoumice oko dobijanja licence za takmičenje u Super ligi. Tako ćemo postati i jedini klub u zemlji koji neće imati ni jedan jedini dinar duga, poručili su iz kluba.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter