0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA League/Dragana Stjepanovic

TRANSFER BOMBA NA POMOLU: Partizan dovodi veliko pojačanje, plejmejker Budućnosti stiže u Humsku!?

Objavljeno: 01.06.21 u 23:04

Iako sezona nije završena, crno-beli uveliko rade na jačanju igračkog kadra za narednu seznu...

Crnogorski reprezentativac Nikola Ivanović godinama unazad predvodi Budućnost, a nakon nekoliko dobrih sezona u plavom dresu mogao bi da postane novi provitmac Partizana.

Ovu eksluzivnu vest je objavio dobro obavešteni grčki novinar Hristos Harpidis, ali je pritom i citirao izvore sajta ‘Totalbasket.gr’, po čijim se saznanjima Budućnost i dalje pita za sve u vezi 27-godišnjeg plejmejkera.

Navodno, čelnici podgoričkog kluba i dalje vide Ivanovića kao jednog od lidera ekipe, ali nema sumnje da će crno-beli predvođeni direktorom Zoranom Savićem pokušati da se ozbiljno pojačaju, posebno posle razočaravajuće sezone u kojoj su rezultati daleko ispod očekivanih.

Poslednji neuspeh u nizu predstavlja i poraz od Mege u prvom meču polufinala plej-ofa Superlige, pa su pred crno-belima definitivno teški dani i neizbežna rekonstrukcija igračkog kadra.

FOTO: ABA liga/KK Budućnost VOLI

Inače, Ivanović je minule sezone u ABA ligi prosečno beležio 12,9 poena i 4,9 asistencija, ali mu na kraju sezone ističe ugovor sa ekipom iz ‘Morače’. Crnogorski reprezentativac je u Budućnost došao 2011. godine, ostao četiri sezone, pre nego što je karijeru nastavio u inostranstvu, u Megi, AEK-u i Orlandini. Vratio se u Podgoricu 2017. godine i od tada je jedan od najboljih igrača i najzaslužnijih za ABA prsten i plasman u Evroligu, te dobre partije ove sezone.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter