0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: ABA liga

STVARI OČIGLEDNO NE IDU U DOBROM SMERU: FMP ponovo ostao bez trenera, treći put ove godine!

Objavljeno: 01.06.21 u 15:59

Svi znamo zašto je došlo do ovoga.

Košarkaški klub FMP iz Železnika je na svom zvaničnom sajtu objavio da Vanja Guša više nije njihov trener. Panteri su već u četvrtfinalu Superlige Srbije poraženi od Borca iz Čačka sa 2:0 u seriji.

KK FMP obaveštava javnost da Vanja Guša nije više trener našeg seniorskog tima. Vanja Guša je imao ugovor sa KK FMP do kraja takmičarske sezone 2020/2021, a odluka da se ne produžava doneta je zajedničkim dogovorom kluba i trenera. KK FMP izražava ogromnu zahvalnost treneru Vanji Guši koji je uspešno ostvario cilj koji je pred njega bio postavljen u nezavidnoj situaciji, a to je ostanak tima u prvoj ABA ligi, pisalo je u njihovom saopštenju.

Ceh slabijih rezultata platio je upravo Guša, nekadašnji trener Zlatibora. Njemu je svakako ugovor isticao na kraju sezone, postojala je mogućnost da se saradnja produži, ali očigledno nije došlo do toga.

Vanja Guša je bio treći trener FMP-a ove godine. Prvo je zbog dobre ponude iz Cibone tim napustio Vlada Jovanović, a nakon toga je kratku ulogu imao i Bojan Đerić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter