12
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

RAZBESNEO JE UPRAVU ZVEZDE, A SADA SU ODLUČILI DA GA VRATE: Stanković računa na njega, sprema se ugovor!

Objavljeno: 01.06.21 u 14:58

Uvideli su njegov potencijal.

Na početku 2021. godine, oko Andrije Radulovića se digla prava bura. On je odbio da bude prekomandovan u Grafičar što je prouzrokovalo to da ga čelnici crveno-belih za kaznu prebace u omladinski sastav.

Njegova želja je bila da ode na pozajmicu u neki superligaški tim ili u inostranstvo, ali se to nije desilo. Samim tim, sve je slutilo na to da mladi Radulović nema nikakvu perspektivu u Zvezdi, ali se dogodio pravi preokret.

FOTO: FK Crvena zvezda

Kako prenosi MxBet Sport, Dejan Stanković će računati na mlado krilo u predstojećoj sezoni. On spada u grupu bonus fudbalera, a Zvezda želi da pokaže da ima ozbiljan plan za njega tako što će spremiti produžetak saradnje. Ugovor koji trenutno ima, važi do juna 2022. godine.

0
0

12 Komentara

  1. Bravo za upravu! Radulovic ostaje kao najbolji nas bonus ukoliko Gavric ode! Najbolje da ostane jos minimum jednu sezonu u Zvezdi! Bravo Terza!!Ove godine imamo najbolji tim u zadnjih 30 godina

    0
    0
    Odgovori
  2. Zvezdina uprava, odnosno eksperti za dovođenje afričkih “kapitalaca” su još jednom u nizu napravili iskorak u prazno i doveli “kapitalca” Bajakoka, zbog kojeg je mladi reprezentativac Srbije Radulović trebao da ide na pozajmicu da bi ostavio prostor za Bajakoka. Ostao je Bajakoko i toliko je bio dobar da je svima ostavio metalni ukus na ustima. Bajakoko nema blage veze sa ozbiljnim fudbalom, uostalom kao ni Zvezdini alfa-skauti, koji su do sada za devet godina jahanja na Zvezdinoj grbači, doveli barem 50-tak afričkih “kapitalaca” niske vrednosti koji nigde nisi otišli iz Zvezde u zamenu za neko obeštećenje. Dokle bude trajao Supermen iz Feketića toliko će trajati i ovi što vode Zvezdu! HITNA PRIVATIZACIJA!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter