0
Košarka

FOTO: Screenshot

OVO VAM JE PROMAKLO U PRENOSU: Petrušev slavio pored klupe Partizana, a onda umalo izazvao haos – crno-beli krenuli ka njemu, on odgovorio na Instagramu! (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 01.06.21 u 23:52

Vrelo je bilo danas u hali ‘Mega Fektori’…

Košarkaši Mege savladali su Partizan (94:86) u prvom meču polufinalne serije plej-ofa KLS Superlige Srbije i došli na korak od plasmana u finale nacionalnog prvenstva. Ekipu Vladimira Jovanovića do važne pobede predvodili su Kazalon i Petrušev, ali nije samo dobra košarka obeležila ovu utakmicu.

Naime, sredinom druge četvrtine došlo je do sukoba između Radeta Zagorca i Filipa Petruševa, u koji se kasnije umešao i Novica Veličković, a nakon meča novi haos.

Po okončanju utakmice, usledile su verbalne razmirice igrača Partizana i centra Mege i reprezentativca Srbije Filipa Petruševa. Tada je ponovo Zagborac bio ‘u klinču’ s mladim košarkašem domaćeg tima, a kako je oko njih bilo dosta igrača iz oba tabora sprečen je veći incident. Inače, čitav meč pratile su čarke crno-belih s Petruševim, koji je, nakon što je postigao poene koji su praktično rešili meč, iste slavio uz klupu crno-belih.


(VIDEO:YouTube/Arena Sport TV)

Nakon utakmice, Petrušev se oglasio na Instagramu uz fotografiju iz dečačkih dana u dresu Partizana i poruku: ‘ Nikad protiv Partizana, samo odgovor na provokacije igrača’.

FOTO: Screenshot

Drugi meč serije koja se igra do dve pobede, igra se u četvrtak od 19 časova u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’, a u petak seriju počinju Crvena zvezda i Borac, koji čine drugi polufinalni par.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

 

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter