0
Evroliga

FOTO: ABA liga

NAJBOLJI IGRAČ ZVEZDE SE SELI U OVOGODIŠNJU SENZACIJU EVROLIGE: I ranije su uzimali igrače crveno-belima!

Objavljeno: 01.06.21 u 15:44

Navodi se da je u pregovorima sa njima.

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal Jurohups, Džordan Lojd je u pregovorima sa Zenitom. Rusi će nakon ovogodišnjih iznenađujuće dobrih partija u Evroligi, naredne sezone imati nešto veći budžet.

Kao prva želja trenera Ćavija Paskvala, navodi se Džordan Lojd. On je ove godine bio lider Crvene zvezde, u Evroligi je postizao 17.3 poena po meču, dok je u regionalnom prvenstvu bio nešto lošiji sa 16 koševa po utakmici.

Nije ovo prvi put da Zenit uzima nekog od igrača ili neku od želja Crvene zvezde. Prvo se put Rusije pre nekoliko godina zaputio Marko Simonović, potom su ove sezone ugovore potpisali Bili Beron i Rivers, dok je najveća Zvezdina želja Kevin Pangos, takođe obukao dres Zenita.

Pored njih, za Lojda su zainteresovani i Makabi iz Tel Aviva, kao i Olimpijakos. Ranije u toku sezone, spominjalo se da bi on mogao da završi u Realu, ali izgleda da od toga nema ništa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter