1
Domaći fudbal

FOTO. YouTube screenshot

IZBACILI IH IZ LIGE, PA IM ‘UKRALI’ TRENERA: Novi Pazar ima novog šefa!

Objavljeno: 01.06.21 u 17:11

Novo-staro lice u Novom Pazaru!

Novi trener Novog Pazara je iskusni srpski stručnjak Milan Milanović. On je tim sa juga Srbije vodio u periodu od avgusta, do decembra 2013. godine, kada ih je napustio kako bi preuzeo OFK Beograd. Milanovića u Novom Pazaru pamte po dobrome, jer je tim imao solidne rezultate pod njegovom ‘palicom’.

Stiže nakon neuspele ‘epizode’ u Radu, sa kojim je ispao iz lige. Rad je imao sve u svojim rukama, ali su promašili penal koji ih je mogao ostaviti u ligi, a tragičar je bio Andrija Kaluđerović.

Tokom karijere Milanović je još vodio: Šerif, Hajduk iz Kule, OFK Beograd, Radnički Niš, Rad, Zemun, Radnik iz Surdulice, Irtis i pomenuti Rad.

0
0

1 Komentara

  1. N.Pazar bi trebao ozbiljno pojacati ekipu,makar po jednog igraca u svakoj liniji postave, cak i visse, jer je „kratak“ na bekovskim linijama i na krilima. Svakako i centralni napad i srednja linija trebaju pojacanja., sledi skracivanje SLS, moraju ostati konkurentni a ne tek u toku prvenstva da otkrivaju da su tanki sa kvalitetom. Drago mi je da je NP opstao u SLS, treba iz Raske oblasti jedan ozbiljan klub da igra SLS. A Novi Pazar ima i ekonomski potencijal da finansira superligasa,veliki je to grad i uvek treba dati prednost velikim gradskim centrima koji imaju publiku u odnosu na „seoske“ klubove.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter