in ,

‘DIZALI SU ME U NEBO, ALI SAM UVEK REALAN’: Vasa otvoreno o pričama oko NBA, jednim odgovorom je morao da razočara novinare!

FOTO: YouTube screenshot

Kakvu sezonu ima ovaj momak, ali je i dalje s obe noge čvrsto na zemlji!

Pokupio je Vasilije Micić sve individualne nagrede i obeležio sezonu u Evroligi, koju je osvojio s Efesom, a sada ga svi sele u NBA ligu, jer smatraju da je prerastao elitno evropsko takmičenje.

Ima Vasa i gde da ode, nije tajna da ga Oklahoma želi, ali za sada ipak nema spektakularnog transfer.

– Žao mi je ne mogu da vam dam naslov!

Srpski plejmejker je još 2014. godine bio izabran kao 52. pik na draftu od strane Filadelfije, koja je kasnije prepustila, a to što je jako rano proglašen za NBA talenta mu je napravilo probleme u karijeri.

– Bio sam veliki NBA talenta kada sam bio mlad, a onda sam morao da prođem kroz mnoge teške situacije zbog toga. Dizali su me u nebo, ali sam uvek bio realan. Iskreno, sada hoću samo da ostanem miran i da završim sezonu jer me to relaksira. Naravno, svestan sam priča o NBA, to je u vazduhu, ali nisam još doneo odluku, dodao je Micić.

FOTO: ScreenshotKakvu sezonu ima ovaj momak, ali je i dalje s obe noge čvrsto na zemlji!

I pored svih hvalospeva, Micić je i dalje na zemlji.

– I ranije sam bio u sličnim situacijama i sada želim da ostanem sa obe noge na zemlji. Mislim da ću uskoro morati da donesem odluku, dodao je on.

Poslednjih sezona je toliko dobar da ga mnogi porede sa Lukom Dončićem, a to rade čak i njegovi saigrači!

– Juče sam pričao sa Rodrigom Beboom i rekao mi je sličnu stvar. Jedan od igrača iz čijeg sam primera učio je Luka Dončić. Gledao sam ga iako je pet godina mlađi od mene. Taj momak ima nešto što nikada nisam video. Igrao sam protiv njega i rekao sebi da on ima neku tajnu kako to radi, kako kreira prostor za sebe. Kada imate takvo samopouzdanje najbitnije je da možete da se kontrolišete, rekao je Vasa, pa dodao:

– Ove tri godine sam išao u tom pravcu. To je nešto što protivnici vide i razumeju. Ja sam jako miran, iako i dalje spontano reagujem na terenu. Ali sam koncentrisan i to ljudi vide, na tome zaista radim, zaključio je Micić.

Autor: HotSport

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

ZA ŠMEKERSKI GEST VOJVODINE DALEKO SE ČULO: Brazilci oduševljeni transparentom koji je u čast njihove selekcije okačen na ‘Karađorđu’

UZBURKALO SE U POLUFINALU: Zagorac laktom na Petruševa, a onda se umešao i Veličković! (VIDEO)