0
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/printscreen

ČUVENA ZVEZDINA LEGENDA OSULA PALJBU PO RIJALITI PROGRAMIMA: Sav šljam iz države pušta se narodu!

Objavljeno: 01.06.21 u 13:41

Ne plaši se da kaže sve što misli.

Dragiša Binić je dao intervju povodom 30 godina od osvajanja titule prvaka Evrope sa Crvenom zvezdom. On je u razgovoru za Telegraf istakao da je društvo zatrovano rijalitijima koji niču iz dana u dan.

Da li ste nekada videli mene na slici sa nekom devojkom? Nekad su se igrači krili da ih ne vide sa nekim ribama, da ih ne nazivam pogrdnim imenima. Sa damama sumnjivog morala. Krio si se i od samog sebe. A danas vode fotografe i slikaju šatro starlete. To su sad nazvali starlete, počeo je Binić.

On je istakao da su nekada na televiziji bili kulturni programi i emisije, a danas je tu Farma i Parovi. 

Nekad si imao programe na televiziji gde si gledao kulturne emisije. Danas imaš Farmu i Parove. I sav šljam iz države ti svaki dan puštaš ovom narodu. Da li ti je naredio neko „preko“ da to radiš ili puštaš da neka televizija ili pojedinci uzmu određeni novac? Ili ovde nešto nije u redu sa ovim narodom. I ti sad regrutuješ tu decu. Ja ne znam, u zadnjih nekoliko godina svi pevaju. Sve pevačice i pevači. Imamo više pevača nego fudbalera, zaključio je Dragiša Binić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter