2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

ČOVIĆ IZNENADIO SVE: ‘Ne znam hoću li se kandidovati za predsednika Zvezde!’

Objavljeno: 01.06.21 u 18:11

Veoma interesantno od strane prvog čoveka Crvene zvezde.

Košarkaški klub Crvena zvezda će uskoro raspisati izbore za novog predsednika kluba.

‘Raspisali smo izbore. Sa tim aktivnostima nastavljamo nakon završetka Superlige Srbije. Mislimo da će izborna skupština bili šestog ili sedmog jula. U Zvezdi sam 10 godina. Vrlo smo zahvalni državi i predsedniku države.’ – rekao je Čović.

Potom je prokomentarisao i sve ono što se desilo u duelu sa ekipom Budućnosti.

‘Pojedini ljudi u Crnoj Gori, a bogami i u Srbiji, su ušli u životnu naviku da otmu. Otmeš referendum, otmeš državu, sad hoćeš da otmeš i titulu. To neće moći.’

O navijačima na utakmici:

‘Prva utakmica u Beogradu je bila do 1,000 gledalaca. Nije bilo ulaznica, ulaz je bio kroz spiskove. Neophodno je bilo da imate test ne stariji od 24 časa ili potvrdu da ste vakcinisani ili da ste preležali koronavirus. Neko se možda i provukao da nije imao neki od ovih dokumenata. Na poslednjoj utakmici 2.700 je bilo vakcinisano.’

0
0

2 Komentara

  1. bice da je nanjusio da se vucicu blizi kraj,pa bolje da pobegne na vrema konta nece ga se setiti kad bude trebalo izaci pred pravdu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter