1
Odbojka

FOTO: Printscreen

BRUKA I SRAMOTA: Srpska odbojkašica rasističkim gestom osramotila Srbiju! (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.21 u 19:30

Veliki skandal je izazvala srpska odbojkašica!

Srbija se sastala sa reprezentacijom Tajlanda i sve je bilo sasvim normalno.. Međutim, mnogima je promakao momenat kada je Sanja Đurđević ‘ismevala’ protivnike na rasnoj osnovi. Mnogo joj je to zamereno i pretrpela je veoma ružne komentare.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели กำลังดูวอลเลย์อยู่… (@tidnet_volleyball)

‘Svesna sam greške i odmah nakon meča izvinila sam se celoj ekipi Tajlanda. Želela sam da se obratim svojim saigračicama porukom „Sad ćemo početi da igramo odbranu poput njih“. Nisam htela da iskažem nepoštovanje ni prema kome. Naravno, to je bio nesrećan i ne previše pametan gest sa moje strane. Želim još jednom da se izvinim svim ljudima širom sveta koji su uvređeni zbog ovoga. Veliko hvala timu Tajlanda na razumevanju.’ – objavila je srpska odbojkašica.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Odbojkaški savez Srbije 🇷🇸 (@ossrb)

‘Žao nam je zbog događaja koji su obeležili meč. Iskreno se izvinjavamo reprezentaciji Tajlanda, narodu te zemlje i svima koji su pogođeni ovim. Međutim, molimo vas da ne dajete preveliko značenje ovom incidentu. Sanja je svesna svoje greške i smesta se izvinila čitavoj ekipi Tajlanda. Ona je samo želela svojim saigračicama da pokaže da treba da u fazi odbrane budu kao Tajlanđanke. Nije imala na umu nikakvo nepoštovanje. Naravno, čitav incident se odvio prilično nesrećno. Sve je završeno kao jednostavni nesporazum u prijateljskoj atmosferi među igračicama dve reprezentacije.’ – stoji u saopštenju Odbojkaškog saveza Srbije!

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter