1
Domaći fudbal

FOTO: Youtube Screenshot

ZVEZDA SPREMILA UGOVOR ZA NAPADAČA: Prijović traži 2.800.000 evra!

Objavljeno: 31.05.21 u 16:34

Crvena zvezda pokušava da nađe kompromis sa Prijovićem

Crvena zvezda je počela da formira tim za narednu sezonu,a prva kockica bio je štoper Aleksandar Dragović koji je stigao na oduševljenje svih navijača. Do početka priprema ostalo je još tri nedelje što ostavlja dovoljno vremena za realizaciju još najavljenih pojačanja.

Čeka se momenat kada će Aleksandar Kolarov biti promovisan kao novo pojačanje crveno-belih, a kao moguće opcije u priči su i Nenad Krstičić i Aleksandar Prijović. Napadač se zvanično rastao sa Al Itihadom i postao slobodan fudbaler, a u igru se uključio i PAOK što će znatno otežati posao Zvezdi.

Crvena zvezda je Prijoviću spremila predlog trogodišnjeg ugovora, prenosi Mocart sport. Fudbaler je zadovoljan uslovima koji su navedeni u ugovor ali ima jake finansijske zahteve. On je tražio do u prvoj sezoni ima primanja od 800.000 eura, dok bi u drugoj cifra bila identična. Najveći problem predstavlja treća godina ugovora u kojoj bi fudbaler zarađivao astronomski 1.200.000 evra! U klubu niko nema veću platu od 600.000 evra i ova cifra bi sigurno predstavljala problem.

Pokušava Zvezda da dođe do kompromisa i očekuje da će Prijović smanjiti potraživanja jer u svojim godinama nije najinteresantniji evropskom tržištu. Da li će pristati na drastično smanjenje u odnosu na 7.000.000 ostaje da vidimo u narednom periodu.

0
0

1 Komentara

  1. Ispušena lula lud je onaj ko za ovog lika da toliki novac mada ovi majmuni mogu nedaju svoje nego narodni i olakšavaju sve nas prvoprivatizacija pa onda

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter