1
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

PARTIZAN DOBIO PONUDU OD 1.000.000 EVRA: Da li će crno-beli pustiti fudbalera kog su tek potpisali?

Objavljeno: 31.05.21 u 19:20

Mađarski reprezentativac već bi mogao da napusti Partizan.

Tri nedelje prošlo je otkako su crno-beli aktivirali otkupnu klauzulu za Filipa Holendera i potpisali ugovor do 2024. godine. Ipak, „Mocart sport“ prenosi da bi on već u ovom prelaznom roku mogao da napusti redove Partizana.

Turski i mađarski mediji javljaju da je Malatija ozbiljno zainteresovana da u svoje redove dovede Holendera i da je spreman da crno-belima ponudi 1.000.000 evra. Partizan bi tako duplirao svotu koju je uložio u mađarskog reprezentativca i ovo deluje kao dobar potez sa finansijske strane.

Ipak, crno-beli bi dosta izgubili sa igračke tačke gledišta. Holender je ostavio vrlo dobar utisak, na 30 mečeva postigao je devet golova i upisao četiri asistenicje. On će ove sezone nastupati i za Mađarsku na Evropskom prvenstvu i tu bi mogao samo da podigne cenu sebi. Velika prednost je što on poseduje i srpski pasoš i ne vodi se kao strani fudbaler.

On je nakon potpisivanja ugovora sa Partizanom rekao da se oseća presrećno da želi još mnogo toga da pruži ekipi.

Presrećan sam! Ovde se sjajno osećam od prvog dana. Uživam veliku podršku saigrača, trenera Stanojevića i svih ljudi iz kluba. Moja velika želja je bila da ostanem u Partizanu i zato hvala čelnicima koji su pravovremeno reagovali i otkupili ugovor. Nadam se da je ovo bilo tek „zagrevanje“ za ono što mogu da pružim ekipi, a i ona meni! Čeka nas mnogo posla, verujemo u najbolji ishod“, rekao je Holender.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter