0
Evropske lige

FOTO: Twitter

OČEKIVANA ODLUKA: Romelo Lukaku dobio vredno priznanje!

Objavljeno: 31.05.21 u 23:37

Nagrada za sjajne igre…

Napadač Intera Romelu Lukaku proglašen je za najboljeg igrača prošle sezone u italijanskoj Seriji A, saopšteno je za zvaničnom Tviter nalogu takmičenja.

Belgijanac je blistao u dresu Intera, vodio ‘nerazure’ ka tituli, koju su čekali punih 11 godina i očekivano je izabran za MVP-a

Dvadesetosmogodišnji belgijski reprezentativac je u dresu Intera dao 24 gola i upisao 11 asistencija na 36 utakmica i najzaslužniji je što je Inter prekinuo dominaciju Juventusa, dugu devet godina.

Ranije danas su proglašeni najbolji golman (Đanluiđi Donaruma, Milan), defanzivac (Kristijan Romero, Atalanta), vezista (Nikolo Barela, Inter) i napadač – Kristijano Ronaldo (Juventus).

Inače, Serija A ovu nagradu dodeljuje već treću sezonu zaredom, a nakon asova Juventusa Kristijana Ronalda i Paula Dibale, na red je došao i Romelu Lukaku.

Podsetimo, Lukaku je 2019. godine iz Mančester junajteda došao u Inter, a prethodno je igrao u Evertonu, Vest Bromu, Čelsiju i Anderlehtu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter