0
Košarka

FOTO: ABA liga

‘NEĆE NASTUPATI DO KRAJA SEZONE!’: Crno-beli počinju polufinalnu seriju, Matović objavio loše vesti!

Objavljeno: 31.05.21 u 22:59

Počinje polufinalna serija nacionalnog šampionata!

U utorak, 1. juna, Partizan će od 20 časova i 30 minuta igrati u hali ‘Mega Factory’.

Rival crno-belih biće ekipa Mege, dok je drugi meč na programu dva dana kasnije u Hali sportova ‘Ranko Žeravica’. Plasman u finale, izboriće tim koji prvi dođe do dve pobede.

Pred duel sa ekipom Mege, trener Partizana, Aleksandar Matović kaže:

– U utorak počinjemo finalnu seriju protiv tima koji ima dobru sezonu iza sebe, gde su se do poslednjih nekoliko kola borili za prva četiri mesta koja vode u plej-of ABA lige. U odnosu na tim koji je igrao tokom sezone, sada su se pojačali sa Simanićem, Milosavljevićem, a u ekipu se vratio i Novak, tako da igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, a sa Milenkom Tepićem, Draganom Milosavljevićem i Simanićem, koji su u svojim karijerama osvajali ABA ligu, dobili su na iskustvu jer to su igrači koji znaju kako se igraju utakmice u plej-ofu, istakao je Matović.

Kada je u pitanju stanje sa povredama u timu Partizana, trener crno-belih je rekao:

Trej Dreksel se povredio i neće nastupati do kraja sezone. Juče su prvi put na treningu bili Tomas i Pejdž, doduše sve to ‘na nulu’, danas imamo još jedan trening i videćemo da li će moći da participiraju u toj utakmici u utorak, poručio je Matović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter