0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot

GAĆINOVIĆ PRED NOVIM TRANSFEROM: Bivši šampion Evrope želi srpskog fudbalera!

Objavljeno: 31.05.21 u 17:16

Benfika želi da u svoje redove dovede Gaćinovića

Mijat Gaćinović samo što je stigao u Hofenhajm već bi mogao da promeni okruženje. Naime, Benfika je izrazila intersovanje za srpskog fudbalera i volela bi da ga vidi u svojim redovima saznaje tutomerkata. Transfer koči razlika u novcu koji je Benfika spremna da ponudi i onog koji Hofenhajm traži za krilnog fudbalera.

Benfika je spremna da ponudi 4.500.000 dok nemački klub potražuje 6.000.000. Uprkos prepreci u vidu finansija, pregovori će biti nastavljeni u narednom periodu sa ciljem da se pronađe kompromis i realizuje transfer.

On je u Hofenhajm stigao iz Ajntrahta za 3.000.000 a u sezoni iza nas je 32 meča i upisao jedan gol uz tri asistencije. Gaćinović je u timu koji je bundesligašku sezonu završio na 11. poziciji zadužio važnu ulogu u kreiranju igre i tako se na idealan način nadovezao na odlične sezone u Ajntrahtu čiji je član bio od 2015. godine.

U redovima Benfike stigao je kao potencijalna zamena za Gabrijela koji je privukao pažnju inostranih klubova i Hofenhajm će teško uspeti da ga zadrži.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter