5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Youtube/Screenshot

DARIJA JE BESNA KAO RIS: Ministarka ogorčena zbog Zvezdinih navijača – ‘To što su uradili je neodgovorno, nedopustivo i tužno’

Objavljeno: 31.05.21 u 15:50

Upravo se završila sednica kriznog štaba.

Član kriznog štaba za borbu protiv Korana virusa, Darija Kisić Tepavčević, dotakla se utakmice između Crvene zvezde i Budućnosti, na kojoj je prisustvovao veliki broj navijača.

Ona ističe da je to sa njihove strane neodgovorno, nedopustivo i tužno.

– Moramo da shvatimo da svako od nas čini značajnu kariku u borbi protiv ovog virusa i ne možemo da pobedimo ako nismo ujedinjeni. To sportsko dešavanje koje se desilo sa gledaocima je bilo i mimo svih preporuka i nije imalo dozvolu, taj sportski klub je jednom pre i platio kaznu. Ono što možemo da kažemo je da je to bilo neodgovorno, nedopustivo i tužno – rekla je Darija i potom dodala:

PROČITAJTE JOŠ: NAVIJAČI GA ISTERALI IZ KLUBA, A NJEGA NIJE BRIGA: Bivši fudbaler Zvezde pravi raj na zemlji – porodični kutak sa bazenom okružen zelenilom! (FOTO)

– Opet napominjem, bez obzira na to koliko god da smo željni sportskih dešavanja i okupljanja, moramo da znamo da svaka takva okupljanja i u ovakvim situacijama, kada imamo bolju situaciju i pad broja obolelih i umrlih, ovakvim dešavanjima samo produžujemo ovu našu borbu sa virusom – rekla je Darija Kisić Tepavčević.

0
0

5 Komentara

  1. A sta bi Darija sa pricom ko bude vakcinisam moci ce ne smetano na utakmice i sva ostala desavanja ? Koga vi zajebavate ? Mislite da je narod lud da zaboravlja vase izjave i onog dr strucnjaka Kona.
    Pustite ljude na stadione u hale ,ko je primio vakcinu.Ako i dalje branite znaci da nesto smrdi i vakcina ne stiti dovoljno kako ste govorili.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter