2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Budućnost VOLI

BARTOMEU PROGOVORIO: ‘U ABA ligi se dešavaju stvari koje ne možemo da prihvatimo!’

Objavljeno: 31.05.21 u 09:50

Đordi Bartomeu progovorio je o statusu Crvene zvezde i Partizana, ali i celokupne ABA lige i njene regularnosti.

Direktor EvroligeĐordi Bartomeu otkrio je neke zanimljive informacije vezane za košarku na ovim prostorima.

‘Nismo do sada imali razgovore sa Partizanom i Crvenom zvezdom vezano za dugogodišnju licencu.’ – rekao je Bartomeu i potom prokomentarisao situaciju u ABA ligi.

‘Jadranski region vidimo kao veoma važan za košarku. Poslednjih godina smo prihvatali šampiona. Ali smo iskazali zabrinutost vezano za regularnost ovog takmičenja zato što je u prošlosti bilo nekih otvorenih stvari koje nismo spremni da prihvatimo. Ako pobednik ABA ima prohodnost u Evroligu mi smo u poziciji da postavimo, hajde da kažemo, neke zahteve Ligi vezano za garantovanje regularnosti takmičenja (ABA lige). Ovo ćemo ponovo da stavimo na sto. Želimo takođe da znamo više o tome kako će upravljanje Ligom da se razvija ako hoće i dalje da ima pristup Evroligi.’ – zaključio je on.

0
0

2 Komentara

  1. Sve sto dolazi iz evrope je nacizam ili lici na nacizam .Ni sportska takmicenja vise smisla nemaju sva su podredjena novim arijevcima(€ & $).

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter